Home Nieuws Tijdelijke sluiting Bibliotheek Sint-Annaland

Tijdelijke sluiting Bibliotheek Sint-Annaland

914
0

Bibliotheek Sint-Annaland vernieuwt

De Bibliotheek in Sint-Annaland gaat verbouwen en krijgt een nieuw interieur zodat de collectie beter tot zijn recht komt. Door de inrichting te vernieuwen kunnen we ook meer activiteiten organiseren en is de Bibliotheek straks een plek waar iedereen zich thuis voelt, jong en oud. Maandag 14 december is de laatste dag dat de Bibliotheek in Sint-Annaland open is. Hierna sluit deze tijdelijk de deuren om op maandag 4 januari 2021 weer te openen in een fris, nieuw jasje!

Nieuw: AfhaalBieb bij de Jumbo
Vanaf 10 december kunnen reserveringen ook bij de Jumbo in Sint-Annaland opgehaald worden. Dat is niet alleen handig tijdens de herinrichting van de bibliotheek, maar ook daarna blijft de Jumbo, met zijn ruime openingstijden, een AfhaalBieb. Daarnaast zorgt de Bibliotheek op deze locatie voor een gevulde boekenkast. Bezoekers kunnen deze boeken meenemen om ze na het lezen weer terug te brengen.

Vrijwilligers gezocht
Zodra het mogelijk is, krijgt de vernieuwde Bibliotheek ruimere openingstijden. Hierdoor kunnen er meer activiteiten voor volwassenen en jeugd georganiseerd worden in samenwerking met partners zoals Anna Zorgt, De Meestoof en Jij op Tholen. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

De Bibliotheek in Sint-Annaland wordt door alle vernieuwingen een nog fijnere plek om te bezoeken.

Meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl/tholen

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in