Home Nieuws Thoolse ondernemersprijzen

Thoolse ondernemersprijzen

864
0

Om de twee jaar worden door het Ondernemers Overleg Tholen de Thoolse ondernemersprijzen uitgereikt. Deze prijzen bestaan uit de “Thoolse ondernemersprijs” en de “Thoolse startersprijs”
De jury bestaat uit vijf Thoolse ondernemers uit verschillende sectoren. Zij nomineren voor beide prijzen drie ondernemingen. De uiteindelijke winnaars wordt gekozen door het op de ondernemersavond aanwezige publiek. Met deze prijzen wordt het sterk groeiende en bloeiende ondernemerschap op Tholen gevierd, het Thema voor de avond is dan ook “groei en bloei”.

Genomineerden
Voor de Thoolse startersprijs zijn genomineerd: Bloemwerk Ira van Dijke uit Sint-Annaland, NTx Duurzaam uit Sint-Annaland en Skyshark uit Poortvliet.
Voor de Thoolse Ondernemersprijs zijn genomineerd: MCD de Koster uit Stavenisse, Prince Kunststofbouw uit Tholen en Van Rijn Brandbeveiliging uit Tholen.

Jurysamenstelling
De jury is samengesteld uit een zo divers mogelijke groep ondernemers uit verschillende ondernemersgroepen en leeftijden. De jury bestaat niet enkel uit OOT leden maar ook uit leden actief in de agrarische en recreatieve sectoren. Dit jaar was er tevens een ereplaats in de jury voor de winnaar van de vorige editie van de ondernemersprijs. De jury bestaat uit Mart Nieuwenhuijzen (Landschapscamping Kruytenburg, winnaar vorige editie), Kirsti Kon (Flexexpress), Arjan van Dijke (DB Keukengroep BV), en Paul Versluis (winnaar beste Thoolse agrarische ondernemer) en Niel Jansen (Jansen technology Group). De jury wordt organisatorisch en secretarieel ondersteund door Anita Goedegebuure (Rabobank).

Van genomineerde naar winnaar
De jury is actief opzoek gegaan naar kandidaten en is met de betreffende ondernemers in gesprek gegaan. Voor elke prijs zijn er drie Thoolse bedrijven genomineerd. De uiteindelijke winnaar wordt interactief gekozen door het op de ondernemersavond aanwezige publiek. De uiteindelijke prijs bestaat uit een trofee, een certificaat en de eer.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in