Home Nieuws Thoolse fotowedstrijd

Thoolse fotowedstrijd

669
0

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar wederom gezamenlijk een fotowedstrijd. ‘Samen in Tholen’ is het thema. De makers van de beste drie foto’s krijgen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer en hun foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto. Foto’s kunnen aangeleverd worden tot 28 juni 2020. Deelnemers worden geacht bij het fotograferen de maatregelen van het RIVM in verband met de coronacrisis op te volgen.

Samen in Tholen
Vanwege de coronacrisis gaan evenementen niet door en zijn we meer thuis dan anders. Maar ondanks alle maatregelen die voorlopig van kracht blijven, zijn er zeker nog wel mogelijkheden om te genieten, juist omdat er in de gemeente Tholen zoveel rust en ruimte is. Foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn, dus ook met foto’s die al eerder genomen zijn, kan meegedaan worden aan de fotowedstrijd. We zien weer uit naar vele mooie (belevings)plaatjes!

Prijzen
De makers van de mooiste drie foto’s krijgen een cadeaubon die te besteden is bij een lokale ondernemer. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids verzorgt. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto: een bon t.w.v. € 75,- die ook te besteden is bij een lokale ondernemer.

Meedoen?
Foto’s kunnen aangeleverd worden tot 28 juni 2020 via het digitale formulier op www.tholen.nl. Zie hier ook de voorwaarden. De winnende foto’s worden in juli bekend gemaakt. Bij vragen of problemen met het verzenden van de foto’s via het formulier, kan contact opgenomen worden via communicatie@tholen.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × 4 =