Home Nieuws Thoolse fotowedstrijd: Dit is Tholen

Thoolse fotowedstrijd: Dit is Tholen

301
0

Uw foto op de omslag van de gemeentegids en op www.eilandtholen.nl? Doe mee met de Thoolse fotowedstrijd.

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar wederom gezamenlijk een fotowedstrijd. ‘Dit is Tholen’ is het thema. De makers van de beste drie foto’s krijgen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer en hun foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto. Foto’s kunnen aangeleverd worden t/m donderdag 12 mei 2022 via de website van de gemeente Tholen.

Dit is Tholen
Met het thema Dit is Tholen dagen we inwoners én bezoekers van de gemeente Tholen uit om in beeld te brengen wat voor hen Tholen is. Denk aan (onbekend) natuurschoon, een mooi bouwwerk, mensen die genieten van alles wat er in de gemeente te beleven is, of juist van de rust en ruimte. Foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn, dus ook met foto’s die al eerder genomen zijn, kan meegedaan worden aan de fotowedstrijd. De gemeente en stichting Tholen Beter Bekend zien weer uit naar vele mooie (belevings)plaatjes!

Verloop wedstrijd
De jury, die bestaat uit burgemeester Marleen Sijbers, een medewerker van de gemeente Tholen en een medewerker van stichting Tholen Beter Bekend, kiest uit alle inzendingen negen foto’s die om de eerste, tweede en derde plaats strijden tijdens een stemronde op Facebook. Deze foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids. De overige zes foto’s krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Daarnaast wordt door Stichting Tholen Beter Bekend de mooiste belevingsfoto gekozen, die rechtstreeks in de prijzen valt. Bij deze foto gaat het erom dat je mensen ziet die genieten in de gemeente Tholen. Ook deze foto krijgt een plaats in de gemeentegids. De foto’s worden ook gebruikt voor de website www.eilandtholen.nl en promotiedrukwerk.

Prijzen
De makers van de mooiste drie foto’s krijgen een cadeaubon die te besteden is bij een lokale ondernemer. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids verzorgt. Stichting Tholen Beter Bekend reikt een prijs uit voor de mooiste belevingsfoto: een bon t.w.v. € 75,- die ook te besteden is bij een lokale ondernemer.

Meedoen?
Foto’s kunnen aangeleverd worden tot en met donderdag 12 mei 2022 via het digitale formulier op www.tholen.nl. Hier zijn ook de voorwaarden in te zien. De winnende foto’s worden eind mei bekend gemaakt. Bij vragen of problemen met het verzenden van de foto’s via het formulier, kan contact opgenomen worden via communicatie@tholen.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

tien − 8 =