Home Nieuws Thoolse bedrijven gaan de strijd aan tijdens tafeltennistoernooi

Thoolse bedrijven gaan de strijd aan tijdens tafeltennistoernooi

483
0

Op zaterdag 21 mei gaan Thoolse bedrijven de strijd met elkaar aan tijdens het Tafeltennistoernooi Bedrijventerrein Tholen. Het is de ideale manier om elkaars krachten te meten én als Thoolse bedrijven kennis met elkaar te maken. Deelname kan tot vier personen per bedrijf.

Tafeltennis is een sport voor alle leeftijden met relatief eenvoudige basistechnieken. Hiermee is het de ideale sport om het tegen elkaar op te nemen in een pool. Naast de wedstrijdjes is er gelegenheid om met een hapje en elkaar te ontmoeten. De middag beëindigen met een mooie eindscore is leuk, maar meedoen staat voorop. Veel tafeltenniservaring heb je dan ook zeker niet nodig.

Het toernooi wordt door Schipper Accountants en Sigma Personeelsdiensten georganiseerd bij Salus HealthClub op bedrijventerrein Welgelegen in Tholen. De middag gaat om 14.00 uur van start. De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking staat gepland rond 17.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt dus geef jezelf en je collega’s voor 1 mei op via schipperaccountants.nl/tafeltennis.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien − 12 =