Tholencup

Wie wordt beste Thoolse sportvisser 2017?

De Thoolse hengelsportverenigingen de Oosterscheldevissers, de Makreel en de Zeebaars organiseren voor de vijfde keer een Tholencup.

Deze wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 24 juni 2016 aan de dijk bij Sint Maartensdijk. Er wordt gevist aan ‘de hoek van Bram’ tussen dijkpaal 966 en 969. Bij hoge deelname wordt er (ook) gevist aan de Noord of Schaapskooi. De verwachte vangsten op dit parcours bestaan uit bot, zeebaarsjes en een enkele geep.

De Tholencup wordt gevist van 15.00 u tot 18.00 u en volgens een omrekentabel. Inschrijven en wedstrijdkaart ophalen is van 13.00 u tot 14.00 u in Café Sannies in Sint Maartensdijk. Kosten zijn €5,- p.p. en jeugd t/m 16 jaar betaalt €2,50. De prijsuitreiking is direct na de wedstrijd in Cafe Sannies omstreeks 19.00 u. Er zijn prijzen voor de beste individuelen, beste vereniging van Tholen, alle jeugddeelnemers en beste dame. Tevens wordt er na afloop nog een gezellige loterij gehouden.

Om te mogen deelnemen dien je lid te zijn van een van de hengelsportverenigingen op Tholen en moet je je opgeven bij het secretariaat van je eigen vereniging. Dit kan nog tot 19 juni 2017. Meer informatie is te verkrijgen via een van de drie Thoolse verenigingen of kijk op www.hsvdezeebaars.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − drie =