Tholenaren gaan op jacht naar miljoenen in Miljoenenjacht

Vijftig Tholenaren uit postcodegebied 4691 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Tholen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 10 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Maaike (57) uit Tholen is een van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik heb er veel zin in en ondertussen vind ik het heel spannend. Ik kijk altijd met mijn jongste zoon naar Miljoenenjacht. Hij vindt mij te voorzichtig spelen als ik roep dat een kandidaat moet stoppen. Meestal heeft hij gelijk en daarom gaan we samen naar de studio zodat hij mij kan bijstaan.”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Tholen zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Een van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners uit Tholen is zondag 10 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 6 =