Home Nieuws Tholenaar aangehouden voor witwassen, luxe Mercedes in beslag genomen

Tholenaar aangehouden voor witwassen, luxe Mercedes in beslag genomen

381
0

Agenten hebben zaterdagmiddag 14 augustus in Domburg aan het Burgemeester van Teylingenpark een 27-jarige man uit Tholen aangehouden. Hij had inbrekerswerktuigen bij zich, zat onder invloed van drugs achter het stuur en wordt verdacht van witwassen.

De verdachte zat samen met nog twee mannen in een auto die door de politie gecontroleerd werd. Het drietal gedroeg zich direct zeer vervelend tegen de agenten. Deze 27-jarige man uit Tholen bestuurde de Mercedes en bleek na een speekseltest mogelijk onder invloed van drugs. In de kofferbak van zijn auto vonden agenten inbrekerswerktuigen. Daarop is de man vervolgens aangehouden voor rijden onder invloed en witwassen.

De Tholenaar die op papier geen inkomen heeft, was wel in het bezit van een luxe Mercedes. Bovendien had hij ook een flink geldbedrag op zak. De inbrekerswerktuigen en zijn auto zijn in beslag genomen. Voor het bezit van de gereedschappen krijgt de verdachte een proces-verbaal. De man is overgebracht naar het politiebureau waar bloed bij hem is afgenomen en vervolgens is hij ingesloten voor verder onderzoek.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

12 + vier =