Home Nieuws Tholen krijgt christelijk vakantiepark met luxe bungalows

Tholen krijgt christelijk vakantiepark met luxe bungalows

541
0

Vlakbij Sint-Maartensdijk wordt een christelijk vakantiepark met 131 luxe bungalows en diverse hoogwaardige voorzieningen gerealiseerd. Het vakantiepark krijgt de naam Wulpdal en zal worden beheerd en geëxploiteerd door VakanZ uit Nunspeet. Komende zaterdag gaat de verkoop van de woningen van start. Gemeente Tholen is enthousiast over het project.

Het vakantiepark wordt gebouwd aan de Gorishoeksedijk te Scherpenisse, pal aan de Oosterschelde, vlakbij Sint-Maartensdijk in een toeristisch aantrekkelijk gebied en op een terrein van 11 hectare. Het gaat om 131 kwalitatief hoogstaande bungalows voor 4, 6, 8 of 12 personen op ruime percelen. De bungalows worden traditioneel gebouwd met duurzame materialen en vormen een waardevaste investering. De ontwikkelaar is Bouwgroep De Nijs-Soffers en Nootendaal bv uit Hoogerheide. Het park zal in fases worden ontwikkeld. Op dit moment is fase 1 (50 bungalows) al bouwrijp en zijn de contouren van het park zichtbaar. Inmiddels is gestart met de bouw van twee modelwoningen.

Ruim opgezet vakantiepark
Het vakantiepark wordt ruim opgezet. In het plan is nadrukkelijk rekening gehouden met het authentieke Zeeuwse landschap. Karakteristieke landschapselementen als kreken, polders en vergezichten zijn als het ware naar de woningen toe gebracht. Directeur Martien van der Zwan: “De ligging is fantastisch, pal aan de Oosterschelde. Op het park komt een hoofd- en receptiegebouw waar een hapje en drankje genuttigd kunnen worden. Ook worden diverse sportvoorzieningen zoals een voetbal- en volleybalveldaangelegd. Uiteraard ontbreken diverse speelvoorzieningen niet.” Tijdens de schoolvakanties is er een aansprekend recreatieprogramma, passend bij het christelijke karakter van het park dat verder tot uiting komt in de zondagsrust.

Bijdrage aan lokale economie
Diverse ondernemers uit de regio zijn inmiddels betrokken bij de bouw van het park en de inrichting van de woningen. Van der Zwan wil ook bij het toekomstige beheer en de exploitatie van het park zoveel als mogelijk de verbinding zoeken met lokale en regionale ondernemers.

Passend bij het DNA van Tholen
De gemeente Tholen is enthousiast over de komst van het christelijke vakantiepark. Volgens wethouder Frank Hommel (recreatie en toerisme) past het vakantiepark goed bij het DNA van Tholen. “Een christelijk vakantiepark met hoogwaardige bungalows biedt een duidelijke toegevoegde waarde voor Tholen.”

Meer informatie:
meer informatie over is te vinden op de website www.vakantieparkwulpdal.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

10 − acht =