Home Nieuws THOLEN, koop lokale waar; zo helpen we elkaar!

THOLEN, koop lokale waar; zo helpen we elkaar!

533
0

Veel bedrijven hebben door het Coronavirus te maken met omzetverlies en hebben het erg moeilijk. Vooral detaillisten en de horeca-, recreatie- en toerismesector gaan een zware en onzekere tijd tegemoet. Zowel vanuit de gemeente als Stichting Tholen Beter Bekend ontstond de behoefte om wat te doen aan de positie van de lokale ondernemers en dat binnen de mogelijkheden die wij hebben.

Het idee daarbij is om de inwoners van Tholen te triggeren om vooral lokaal te gaan kopen.  Min of meer gelijktijdig heeft Martijn Meerman van Plushommes vorige week een initiatief gelanceerd om consumenten te helpen met een betere vindbaarheid van ondernemend Tholen. In goed overleg zijn beide initiatieven tot één geheel gemaakt, met als titel: Tholen, koop lokale waar; zo helpen we elkaar!

Speciaal voor ondernemingen met een groot omzetverlies is een online omgeving op onze site gecreëerd om zo hun (aangepaste) dienstverlening te promoten. Het platform is een middel om de inwoners van Tholen gemakkelijk, snel, dichtbij en bovenal veilig iets te laten bestellen bij een lokale ondernemer. Het enige wat de ondernemer hoeft te doen is een laagdrempelig online document invullen, zie: www.eilandtholen.nl/samen-sterk.

Vanuit de gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend gaan we vervolgens de link naar dit platform op diverse manieren promoten via onze digitale kanalen. Dit initiatief loopt in ieder geval tot eind april en kan worden verlengd als er voldoende belangstelling is vanuit zowel het ondernemersveld als van de consumenten. Hopelijk genereert dit initiatief dus extra omzet voor onze lokale ondernemers.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zestien + 12 =