Home Nieuws Tholen in het nieuws met de burgemeester

Tholen in het nieuws met de burgemeester

1001
0

Burgemeester Marleen Sijbers was weer te gast in het programma Tholen in het Nieuws en beantwoordde donderdag 30 september weer de vragen die Laban Hage had verzameld. Het gesprek werd afgewisseld met fijne muziek.

De burgemeester gaf nog een korte toelichting op de uitvoering van de huidige corona-maatregelen. De handhavers hebben geen enkele boete hoeven uitschrijven omdat de horeca positief meewerkt evenals de bezoekers van de horeca. Gelukkig zijn er enkele dagen geen besmettingen vastgesteld in Tholen.

De burgemeester heeft voor het eerst als burgemeester woensdag 29 september de zilveren penning mogen uitreiken namens de Koninklijke Maatschappij tot Redding van Drenkelingen aan mevrouw Ineke Niemantsverdriet vanwege een kordaat optreden in augustus 2020.

Voorts vertelde zij over een mooie leerzame dag bij het wieren zoeken.

Het volledige college van Burgemeester en Wethouders bracht een bezoek aan Schouwen en Duiveland als goede buur van Tholen. Op de fiets werd onder andere een bezoek gebracht aan Renesse.

Donderdag 30 september was de burgemeester aanwezig bij een informatiebijeenkomst voor nieuwe inwoners van Sint-Annaland in het Atrium van de Meestoof.

Donderdag 1 oktober is de vergadering van de Gemeenteraad waar veel bespreekstukken op de agenda zullen staan die voorbereid zijn tijdens de commissievergaderingen. Maar gelukkig zijn er ook diverse hamerstukken die de revue zullen passeren.

De uitzending is hieronder nogmaals te beluisteren en uiteraard ook tijdens de reguliere herhaling van Tholen in het Nieuws op zaterdag 2  oktober tussen 12.00 en 14.00 uur.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in