Tholen 650 jaar krijgt een vervolg en zoekt een nieuwe naam!

Het hoge woord is er eindelijk uit, na een geweldig mooi jubileumjaar krijgt Tholen 650 jaar een vervolg. Na een onderscheiding van de gemeente aan de organisatie en enthousiaste geluiden van de inwoners gaat de stichting onder een nieuwe naam door met het organiseren van evenementen voor Tholen.

Het bestuur van de stichting heeft de afgelopen weken in de media en op social media een oproep geplaatst voor de zoektocht naar nieuwe mogelijke bestuursleden. En dat is gelukt. Oude en nieuwe gezichten van de stichting gaan een nieuw 10-koppig bestuur vormen. Een groot bestuur, doch vertegenwoordigd in jonge en oudere personen. Vooral de komst van de jonge inbreng is opvallend en biedt een mooie toekomst voor de nog op te richten stichting.

William van Leeuwen, initiatiefnemer en voorzitter van de huidige stichting Tholen 650 jaar is trots dat het succes van vorig jaar een vervolg krijgt. De plannen zijn inmiddels in grote lijnen besproken en duidelijk is dat er weer mooie activiteiten aankomen. Ook in 2017 zorgt de organisatie dus voor een (klein) programma. Daarnaast maken zij zich dit jaar op om in 2018 in één weekend weer groots (!!) uit te pakken.

De exacte invulling en data zijn op dit moment nog niet bekend gemaakt, wel kan er worden verklapt dat het evenementen zijn waar de bevolking zelf in de afgelopen weken op heeft gestemd. Het blijft een feest voor iedereen (het motto van Tholen 650 jaar) en een volksevenement welke voor de regio en daarbuiten toegankelijk moet zijn en Tholen op de kaart moet blijven zetten.

Alles is natuurlijk afhankelijk van voldoende financiële draagkracht. De motivatie is er, het bestuur is gevormd en de plannen worden gemaakt. Van Leeuwen hoopt dat de bevolking, verenigingen, middenstand en bedrijfsleven wederom enthousiast willen meewerken met de nog te vormen stichting waarvan de naam op dit moment nog niet bekend is. Hierbij dus ook een oproep aan alle inwoners van de Gemeente Tholen om mee te denken over een nieuwe naam als vervolg op Tholen 650 jaar. Mail uw suggestie naar info@tholen650jaar.nl of laat een reactie achter op de social media van Tholen 650 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =