The Darkraver en O’G3NE naar feesttent Havendagen Tholen 2018

Tholen Sterk loopt op schema met de voorbereidingen van de havendagen op 1 en 2 juni in Tholen. DJ The Darkraver en meidengroep O’G3NE zijn aan het programma in de feesttent toegevoegd.

Hoewel de havendagen pas over een half jaar zijn wordt er achter de schermen al hard gewerkt om de festiviteiten te plannen. Schepen zoals die van Sleepvaartbedrijf Jansen, de Morgenstond en diverse visserskotters als de Tholen1, Tholen9 en de Tholen16 zijn op zaterdag gratis te bezoeken. Daarnaast zijn er overdag rondvaarten met amfibievoertuigen en de Frisia, is er een kermis op de haven en een grote markt van circa 100 kramen in de stad. In de feesttent staan muziekvereniging Concordia en diverse shantykoren op het programma. De komende maanden worden er steeds meer activiteiten voor jong en oud aan het programma van de havendagen toegevoegd.

Vrijdagavond en zaterdagavond vinden in de enorme feesttent van 45 meter optredens plaats. Op vrijdagavond 1 juni laat Stichting Tholen Sterk de haven schudden op zijn grondvesten tijdens Harbour Style! 2018, met onder andere Dj Yves, Miss Puss. De organisatie is trots dat de landelijk bekende DJ The Darkraver de vrijdagavond komt afsluiten.

Op zaterdagavond 2 juni worden de havendagen 2018 afgesloten met de Artiestenavond Tholen 2018, met optredens van onder andere O’G3NE, Wolter Kroes en Snollebollekes.

Voor beide avonden zijn earlybirdtickets t/m 31 december te koop via de website van Tholen Sterk, na 31 december zal het normale tarief gelden.

Heb jij nog een idee voor de Havendagen Tholen 2018? Wil je sponsor worden? Of wil je meehelpen als vrijwilliger? Laat het weten via de Facebookpagina van Tholen Sterk of havendag@tholensterk.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + twaalf =