Home Nieuws Taalcafé in atrium gemeentehuis

Taalcafé in atrium gemeentehuis

661
0

Iedere vrijdagmiddag is er een Taalcafé in het atrium van het gemeentehuis in Tholen. Het Taalcafé wordt verzorgd door de taalvrijwilligers van het Taalhuis Tholen en is bedoeld voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het spreekvaardiger worden inde Nederlandse taal. Iedereen die dat wil, kan aanschuiven bij het Taalcafé. Aanmelden is niet nodig.

Overzicht aanbod Taalhuis Tholen:
Tholen

Donderdag van 19:00 tot 21:00 uur – Gemeentehuis, Hof van Tholen 2
Individuele ondersteuning en groepsondersteuning door taalcoaches. Deze avonden zijn voor mensen die Nederlands als eerste taal hebben, maar ondersteuning nodig hebben bijlezen en schrijven en voor mensen waarbij Nederlands de tweede taal is. Deze ondersteuning is alleen op afspraak. Aanmelden kan bij het Taalhuis Tholen via taalhuistholen@gmail.com of telefonisch op dinsdagmiddag via tel. 14 0166.

Vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur – Gemeentehuis, Hof van Tholen 2
Iedere vrijdagmiddag is er in het atrium een Taalcafé. Dit is gericht op de Nederlandse spreekvaardigheid. Iedereen is hier welkom. Aanmelden is niet nodig.

Sint-Maartensdijk
Op afspraak – Leger des Heils, Loods 3, Sportlaan 3

Op afspraak wordt individueel en in kleine groepjes taalondersteuning aangeboden. Na aanmelden volgt een intakegesprek. Aanmelden kan ter plaatse, via taalhuistholen@gmail.comof bij medewerkster Janny Keij via tel. 0166-610194.

Sint-Annaland
Op afspraak – Anna Zorgt, Annahof, Havenplein 41

Op afspraak wordt individueel en in kleine groepjes taalondersteuning aangeboden. Na aanmelden volgt een intakegesprek. Aanmelden kan ter plaatse, via taalhuistholen@gmail.comof bij medewerkster Judith Westdorp via tel. 0166-657011.

Oud-Vossemeer
Op afspraak – Bieb in de Buurt, Vossekuil, Bou Kooijmanstraat 48
Op afspraak wordt individuele taalondersteuning aangeboden. Aanmelden voor deze locatie kan in Sint-Maartensdijk of Tholen of via taalhuistholen@gmail.com.

Tijdens de schoolvakanties is er geen taalondersteuning, tenzij anders afgesproken.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × een =