Al weken is het gespreksonderwerp op het eiland Tholen de challenge met de vieze vis. De voorbijgaande weken hebben diverse horecaondernemers deelgenomen aan de uitdaging. Een niet te omschrijven vieze geur met een structuur waar men van moet kokhalzen. Dit alles met in het achterhoofd om geld op te halen voor stichting Stavoord6.

Op dit moment staat de teller van de donaties reeds op een fenomenaal bedrag van €10.741,60. Inmiddels stevent de competitie af op een apotheose. Op dinsdag 27 april zal om 16.00 uur de winnaar bekend worden gemaakt. Er zijn nog twee ondernemers in de race. Eet- drinklokaal Hart van Tholen en de combinatie Hotel Sam/’t Veerhuis. Via social media halen beide ondernemers alles uit de kast om nog geld bijeen te verzamelen.

Iedereen kan nog doneren tot en met dinsdag 27 april 15.00u. Daarna zal de balans worden opgemaakt. Een uurtje later is dus bekend wie de dans ontspringt en zich niet hoeft te wagen aan de uitdaging. Meer informatie is te vinden challengesurstromming.com en op stavoord6.nl

Surstromming Challenge bij de Deu-Braek

 

Vorig artikelGrote buitenbrand aan de Oesterdam, brandweer schaalt op naar middelbrand
Volgend artikelMoederdag actie Stichting Vrienden van Siem

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in