Home Nieuws Summergames in de zomervakantie

Summergames in de zomervakantie

1318
0

De zomervakantie staat bijna voor de deur. De gemeente Tholen (team Jij Op Tholen) biedt weer een gevarieerd programma aan met allerlei activiteiten: Summergames. Tijdens deze ‘Summergames’ kunnen kinderen tot en met 12 jaar en jongeren van 12 tot 23 jaar meedoen met verschillende activiteiten. Vooraf inschrijven voor een activiteit is verplicht. Inschrijven kan vanaf maandag 11 juli 2022 via: https://jijoptholen.nl/summergames-2022

Summergames
De buurtsportcoaches en jongerenwerkers van de gemeente Tholen hebben met de Summergames een divers programma opgesteld voor de verschillende kernen in de gemeente Tholen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder andere meedoen met outdoor games, suppen, spelen bij de appelboer en water fun games. Jongeren van 12 tot en met 23 jaar kunnen onder andere gaan bootvissen, een skateclinic volgen, gaan suppen of proberen te ontsnappen uit een escaperoom. De eerste activiteit start op 26 juli 2022.

Inschrijven
Vanaf maandag 11 juli kan men zich inschrijven voor een activiteit via https://jijoptholen.nl/summergames-2022. Voor alle activiteiten geldt: vol = vol. De meeste activiteiten kosten € 2,00 per persoon. Kijk voor meer informatie over een activiteit en de kosten op de website van jijoptholen.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in