Home Nieuws Stichting ‘Tholen ziet je’ krijgt vorm

Stichting ‘Tholen ziet je’ krijgt vorm

1020
0

We kunnen allemaal wel eens wat hulp gebruiken. Hulp bij kleine werkzaamheden rond huis of juist hulp in de vorm van gezelschap, samen wandelen of fietsen. Niet iedereen heeft dan een netwerk om zich heen waarop teruggevallen kan worden. De stichting ‘Tholen ziet je’ is een initiatief van een aantal vrijwilligers om deze hulp wel te kunnen bieden. Doel van de stichting is om inwoners van de kern Tholen een leven lang aangenaam te kunnen laten wonen in Tholen.

In oprichting
De oprichting van de stichting is bijna een feit. “Maar voordat we echt aan de slag kunnen, moet er nog veel gebeuren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om voldoende vrijwilligers te hebben die de gevraagde hulp kunnen bieden. Dit betekent dat we op zoek moeten naar geschikte vrijwilligers. Gelukkig hebben we al een aantal mensen dat heeft aangegeven vrijwilliger te willen zijn. Daarnaast moeten inwoners van Tholen natuurlijk weten dat de stichting er is en voor welke dingen ze aan kunnen kloppen. Zodra ook dit allemaal rond is, kunnen we daadwerkelijk aan de slag. Dan kunnen we hulpvraag en hulpaanbod aan elkaar koppelen”, aldus Aad Prins, voorzitter van de initiatiefgroep ‘Tholen ziet je’.

Hoe nu verder?
Achter de schermen wordt door verschillende vrijwilligers hard gewerkt om het zorginitiatief in te kunnen richten om zo vraag en aanbod samen te kunnen brengen. Ondertussen wordt ook gewerkt aan de naamsbekendheid: er komt een website en de social mediakanalen Facebook en instagram zijn al in de lucht. Volg de komende tijd deze kanalen en deze krant voor meer informatie!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in