Afgelopen vrijdagavond 1 december schitterde restaurant Buutengaets in Sint-Annaland als het toneel van een onvergetelijke culinaire avond, georganiseerd door Stichting Stavoord6. Het restaurant, tot de nok toe gevuld, bruisde van positieve energie en gezelligheid.

Bij aanvang van het evenement nam voorzitter Ivo Slokkers de gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. Na de opening van het Stavoord6huis in juni vorig jaar hebben meer dan 1100 overnachtingen plaatsgevonden, waarbij de gemiddelde beoordeling van de bewoners een indrukwekkende 8,7 was. Slokkers prees alle vrijwilligers voor hun toewijding, met speciale erkenning voor de vrijwilligers van Anna Zorgt en de VVE van het park, die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van boekingen en het ontvangen van de doelgroep.

De gasten werden tijdens deze avond getrakteerd op een culinair zesgangendiner onder leiding van Chef-kok Bert Coelers, compleet met bijpassende wijnen. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de getalenteerde zangeres Shehera Vega Sanchez.

De avond stond ook in het teken van het afscheid van Bert en Gina Coelers, die binnenkort restaurant Buutengaets zullen verlaten. Als blijk van waardering werden zij op passende wijze bedankt door de stichting.

Aan het einde van de avond nam penningmeester Peter Westdorp namens de stichting een indrukwekkende cheque ter waarde van €7290,- in ontvangst. Deze genereuze bijdrage zal worden gebruikt ter ondersteuning van de doelstellingen van Stichting Stavoord6.

Het volgende evenement op de agenda van Stavoord6 is de allereerste Santarun in Oud-Vossemeer op zaterdag 23 december. Een nieuw initiatief om te steunen en de feestdagen met plezier en saamhorigheid in te luiden.

Voor meer informatie over Stichting Stavoord6 en toekomstige evenementen, bezoek
www.stavoord6.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in