Home Nieuws Steunen voor Stenen

Steunen voor Stenen

956
0

Stichting StaVoord6 geeft met de actie Steunen met Stenen het startschot voor de bouw van het StaVoord6huis, een speciaal huis waar mensen met een slechte levenservaring met hun naasten van een korte vakantie kunnen genieten. Via stavoord6.nl koop je voor 20 euro snel en eenvoudig een eigen bouwsteen, waarmee je letterlijk een steentje bijdraagt aan dit prachtige initiatief.

Wall of Friends
Net na de zomer start de bouw van het StaVoord6huis op chaletpark Krabbenkreek in Sint-Annaland. Als afronding van alle activiteiten en speciale acties die StaVoord6 sinds de oprichting in 2011 heeft gehouden om geld in te zamelen, krijgt iedereen de kans om nu ook letterlijk een steentje bij te dragen aan dit prachtige initiatief. Daarvoor is de actie ‘Steunen met Stenen’ opgezet. Voorzitter Ivo Slokkers legt uit wat de actie precies inhoudt. “Je koopt voor 20 euro een eigen baksteen die deel uit gaat maken van de Wall of Friends, een markant onderdeel van het StaVoord6huis.

De namen van alle steenhouders komen op een plaquette te staan, zodat alle deelnemers onlosmakelijk verbonden blijven aan dit bijzondere goede doel. Zo wordt dit huis eigenlijk dus ook een stukje van jou. De stenen zijn eenvoudig te bestellen via stavoord6.nl. Ook kun je hier terecht voor meer informatie.

Elke steenhouder ontvangt na betaling een eigendomscertificaat. Ook achter die certificaten zit weer een mooie gedachte.

 

Impressie Stavoord6huis

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

13 − 6 =