Stem op Facebook op de mooiste foto’s voor de gemeentegids 2018-2019

Ook dit jaar heeft de gemeente Tholen haar inwoners opgeroepen om de mooiste foto’s van de gemeente Tholen in te sturen. Er zijn dit jaar bijna 100 foto’s ingezonden, een aantal waar de gemeente haar inwoners hartelijk voor dankt.

Facebook
Burgemeester Ger van de Velde-de Wilde en het cluster Communicatie hebben de foto’s beoordeeld. Dat was geen makkelijke taak. Er waren vele mooie inzendingen. Er zijn negen foto’s gekozen die meedingen naar een plaatsje op de omslag van de gemeentegids. Op deze foto’s kan op de Facebookpagina van de gemeente Tholen gestemd worden. Stemmen is simpel: Iedereen kan de foto(‘s) die hij/zij de mooiste vindt, liken. Aan de hand van het aantal likes worden de winnaars bepaald. Stemmen kan tot vrijdag 29 juni 12.00 uur.

Meeste likes
De drie foto’s met de meeste likes komen op de voorpagina van de gemeentegids te staan. Daarnaast heeft de uitgever van de gemeentegids, Akse Media BV, drie waardebonnen ter beschikking gesteld als prijs. De overige zes foto’s komen op een speciale plaats in de gemeentegids te staan als ‘eervolle vermelding’.

Karakteristiek
Bij de voorselectie van de foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente Tholen is weergegeven. Daarnaast is ook gekeken naar de kwaliteit van de foto. De foto’s samen geven een prachtig gekleurd beeld van de mooie gemeente Tholen.

Stemmen kan via https://facebook.com/GemeenteTholen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 7 =