Home Nieuws Stem lijst 8; stem op Jezus Leeft

Stem lijst 8; stem op Jezus Leeft

1626
0

Aan de gemeenteraadsverkiezingen van Tholen doet een nieuwe partij mee: Jezus Leeft. Maar de gevestigde christelijke partijen hoeven niet te vrezen voor een eclatante nederlaag. Op de lijst van Jezus Leeft prijkt namelijk één kandidaat. Het gaat om de 38-jarige Williejanne van den Dikkenberg uit Sint-Maartensdijk.

Mevrouw van den Dikkenberg is gevraagd door de landelijke partijtop om zich kandidaat te stellen. Ze heeft er naar eigen zeggen mee ingestemd omdat ze geen nee kan zeggen. Van den Dikkenberg wordt tijdens de campagne gesteund door een groep christenen waar ze deel van uit maakt.

Jezus Leeft heeft inmiddels een verkiezingsprogramma. De belangrijkste programmapunten zijn: verspreiding van het evangelie, het afschalen van coronabeleid, steun voor het MKB en thuisonderwijs voor ouders die dat willen.
Van den Dikkenberg weet dat als ze – deo volente – gekozen wordt het heel druk gaat krijgen als eenmansfractie. Maar zo zegt ze: ”Ik heb steun van boven en David versloeg Goliath ook met een paar steentjes.”
Jezus Leeft doet behalve in Tholen ook mee aan de verkiezingen in zeventien andere gemeentes.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in