Home Nieuws Stavoord6: Draagt u een steentje bij?

Stavoord6: Draagt u een steentje bij?

790
0

De bouw van het Stavoord6huis is nu echt van start gegaan! De komende maanden zetten vele lokale ondernemers zich (veelal) belangeloos in om de bouw te realiseren. In de tussentijd zoeken wij gulle gevers die ons financieel willen ondersteunen door één of meerdere bouwstenen te kopen. Steun ons met stenen en draag letterlijk een steentje bij aan de bouw!


Naar verwachting kunnen de eerste mensen met een slechte levensverwachting, samen met hun dierbaren, vanaf zomer 2021 kosteloos genieten van een korte vakantie in het gloednieuwe Stavoord6huis. Het bedrag dat wij met ‘Steunen met Stenen’ ophalen, wordt besteed aan praktische aanpassingen, zoals medische voorzieningen, de inrichting en aankleding.

Zo draagt uw bedrijf een steentje bij

  1. Koop eenvoudig één of meerdere bouwstenen via de website: www.stavoord6.nl
  2. Als steenhouder ontvangt u van ons een steenhouderscertificaat.
  3. Bewaar dit certificaat goed. Het is tevens uw lot voor onze eindejaarsloterij.
  4. Eind dit jaar verloten wij onder alle certificaathouders een aantal mooie prijzen, ingekocht bij lokale winkeliers en horeca.
  5. Als dank voor uw bijdrage wordt uw bedrijfsnaam toegevoegd aan de Wall of Friends: een te realiseren plaquette bij het StaVoord6huis met daarop de namen van alle steenhouders.

Wij dragen ons steentje bij>>

De afgelopen maanden gingen veel gulle gevers u voor. Er zijn al ruim 300 STENEN verkocht!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in