Home Nieuws Start verkoop advertenties gemeentegids

Start verkoop advertenties gemeentegids

808
0

Het bedrijf Akse Media uit Den Helder start deze week met de verkoop van de advertenties voor de gemeentegids 2020-2021. Organisaties in de gemeente Tholen kunnen in deze periode hiervoor benaderd worden door een medewerker van Akse Media. De gemeentegids die de gemeente Tholen samen met Akse Media uitgeeft, is de enige officiële gemeentegids waaraan de gemeente haar medewerking verleent.

Bron van informatie
Ook de gemeentegids 2019-2020 is weer een bron van informatie voor de inwoners en andere belangstellenden. In deze gids wordt onder meer uitgebreide informatie over de gemeente opgenomen en de namen en adressen van verenigingen, organisaties en maatschappelijke instellingen binnen Tholen. De gids wordt huis-aan-huis verspreid. Daarnaast wordt de gids op verzoek toegezonden aan andere belangstellenden van buiten Tholen. Dat zijn bedrijven, organisaties, potentiële inwoners, etc.

Digitale gemeentegids
De gemeente heeft bewust voor een samenwerking met Akse Media gekozen, omdat deze uitgever naast de gedrukte uitgave ook de digitale gemeentegids verzorgt. Deze internet-gemeentegids is altijd actueel, alle wijzigingen worden daarin meteen verwerkt.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

14 − zes =