Home Nieuws Start actualisatie gemeentegids

Start actualisatie gemeentegids

591
0

Akse Media, de uitgever van de gemeentegids, start maandag 4 mei met het controleren van de adressen voor de gemeentegids 2020-2021. Organisaties die in de huidige gemeentegids staan, krijgen een e-mail met het verzoek hun adresgegevens te controleren. In de e-mail staat een unieke persoonlijke code, waarmee men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. Organisaties die geen e-mailadres hebben laten opnemen in de gemeentegids, worden telefonisch benaderd door een medewerker van Akse Media.

Gemeentegids
De gemeentegids die de gemeente Tholen samen met Akse Media uitgeeft, is de enige officiële gemeentegids waaraan de gemeente medewerking verleent. De gids wordt huis-aan-huis verspreid. Daarnaast wordt de gids op verzoek toegezonden aan andere belangstellenden van buiten Tholen. Dat zijn bedrijven, organisaties, potentiële inwoners, etc.

Adres aanleveren
Wanneer verenigingen, organisaties en maatschappelijk instellingen binnen Tholen hun adres willen vermelden in de gemeentegids, dan kunnen zij dit op onderstaande wijze doorgeven:

  • Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Tholen);
  • Telefonisch via tel. 0223-673010;
  • Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Tholen), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 12 juni 2020.

Digitale gemeentegids
De gemeente heeft bewust voor een samenwerking met Akse Media gekozen, omdat deze uitgever naast de gedrukte uitgave ook de digitale gemeentegids verzorgt. Deze internet-gemeentegids is altijd actueel, alle wijzigingen worden daarin meteen verwerkt.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 + elf =