Akse Media, de uitgever van de gemeentegids, start maandag 7 maart 2022 met het controleren van de adressen voor de gemeentegids 2022-2023. Organisaties die in de huidige gemeentegids staan, krijgen een e-mail. Organisaties die geen e-mailadres hebben laten opnemen in de gemeentegids, worden telefonisch benaderd door een medewerker van Akse Media.

Controleren gegevens
Organisaties die in de huidige gemeentegids staan, krijgen een e-mail met het verzoek hun adresgegevens te controleren. In de e-mail staat een unieke persoonlijke code, waarmee men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. Ook kan men kiezen voor een uitbreiding van de vermelding tegen betaling. Dit laatste is geheel vrijblijvend, de basisvermelding is en blijft gratis.

Adverteren
Het is mogelijk om te adverteren in de gemeentegids. De advertentieverkoop start medio maart. Akse Media neemt altijd eerst telefonisch contact op met ondernemers om vervolgens tijdens een persoonlijke afspraak de mogelijkheden voor zowel de print- als de digitale versie aan hen voor te leggen. Hij of zij heeft dan ook een aanbevelingsbrief van de gemeente bij zich om aan de ondernemers te kunnen tonen.

Gemeentegids
De gemeentegids die de gemeente Tholen samen met Akse Media uitgeeft, is de enige officiële gemeentegids waaraan de gemeente medewerking verleent. De gids wordt bij alle huishoudens in de gemeente bezorgd (uitgezonderd NEE-NEE stickers). Daarnaast wordt de gids op verzoek toegezonden aan andere belangstellenden van buiten Tholen. Dat zijn bedrijven, organisaties, potentiële inwoners, etc. De gemeente heeft bewust voor een samenwerking met Akse Media gekozen, omdat deze uitgever naast de gedrukte uitgave ook de digitale gemeentegids verzorgt. Deze is altijd actueel, alle wijzigingen worden daarin meteen verwerkt. De digitale gemeentegids is te vinden via www.tholen.smartmap.nl.

Adres aanleveren
Wanneer verenigingen, organisaties en maatschappelijk instellingen binnen Tholen hun adres willen vermelden in de gemeentegids, dan kunnen zij dit op onderstaande wijze doorgeven:

Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Tholen);
Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Tholen), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.
Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 15 april 2022.

Vorig artikelHan van ’t Hof te gast ivm extra raadsvergadering Tholense Brug op 9 maart
Volgend artikel7 maart verkiezingsdebat in Sint-Maartensdijk

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in