spreekuur Leger des Heils

Elke woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur zal in het Dienstencentrum Loods3 van het Leger des Heils aan de Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk een ‘open’ sociaal spreekuur worden gehouden.

Mensen die met problemen zitten en eigenlijk de weg zijn kwijtgeraakt in (sociale) regelingen die er voor hen zijn, kunnen met al hun vragen terecht. Vrijwilligers Anita schot, Bram van de Sande, Ad keij en Ine van Ommen proberen mensen met uiteenlopende problemen weer op weg te helpen en bij de juiste instantie te brengen. Maar het kunnen ook zingevingsvragen. Het is ook de bedoeling dat het maatschappelijk werk van het Leger des Heils aan het sociaal spreekuur haar medewerking gaat verlenen.

Het spreekuur wordt gehouden in één van de spreekkamers van het Dienstencentrum. Gezien de persoonlijke aard van de vragen zal er in voldoende mate rekening worden gehouden met de privacy van de bezoekers. Het Dienstencentrum is op woensdagmorgen niet voor andere activiteiten voor publiek geopend. Aan het raadplegen van de vrijwilligers tijdens het sociaal spreekuur, zijn geen kosten verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 4 =