Home Nieuws Sportcafé voor sportverenigingen in Meulvliet

Sportcafé voor sportverenigingen in Meulvliet

385
0

Het team Jij op Tholen van de gemeente Tholen organiseert, in samenwerking met SportZeeland, op maandag 16 mei 2022 vanaf 19.00 uur een sportcafé voor sportverenigingen in sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. Tijdens deze avond worden verenigingen onder andere bijgepraat over sportbeleid, de mogelijkheden tot het aanvragen van ondersteunende sportservices en ook zijn er inspirerende workshops te volgen. Inschrijven is verplicht.

Bestuurders van sportverenigingen kunnen deze avond kennis op doen over verschillende thema’s die de vereniging verder kan helpen. De avond staat in het teken van kennisdelen, inspireren en samenwerken. ‘Start2Create’ geeft een inspirerende workshop waarbij de aanwezigen worden uitgedaagd op een andere manier na te denken over zaken als vrijwilligersbinding en beleid. Er wordt concreet aan de slag gegaan met de vraagstukken en uitdagingen uit de groep.

Inschrijven
Inschrijven kan via https://jijoptholen.nl/sportcafe-sportverenigingen. De inschrijving is pas gelukt als er een bevestigingsmail is ontvangen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of vragen contact op met het team Jij op Tholen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijftien + twee =