Home Nieuws Sportcafé Uniek Sporten in Bergen op Zoom

Sportcafé Uniek Sporten in Bergen op Zoom

579
0

Speciaal voor sportverenigingen en sportaanbieders organiseert Jij op Tholen van de gemeente Tholen op maandagavond 13 juni 2022 een ‘Uniek Sporten’ sportcafé in Bergen op Zoom. Uniek Sporten gaat in op het bevorderen van het sportaanbod voor mensen met een beperking (aangepast sporten). Onder andere rolstoelbasketbalster Sylvana van Hees (paralympisch goud winnares 2020) deelt haar verhaal over de weg naar de paralympische spelen. Het sportcafé wordt speciaal georganiseerd voor bestuursleden, vrijwilligers en trainers. Uiteraard zijn andere geïnteresseerden ook welkom. Graag vooraf aanmelden via https://ssnb.nl/aanmeldformulier-u-s-13-juni-2022/.

Het sportcafé wordt gehouden in MOC’17 (Olympialaan 51) in Bergen op Zoom van 19.00 tot uiterlijk 23.00 uur. De avond wordt georganiseerd vanuit het regionale samenwerkingsverband Uniek Sporten West-Brabant West.

Programma
Tijdens deze avond vertellen buurtsportcoaches van meerdere gemeenten meer over aangepast sporten en vertelt voetbalvereniging MOC ’17 over hun gehandicaptenteam. Daarnaast kunnen aanwezigen workshops volgen: ‘aangepast sporten’ door NOC*NSF, ‘hoe inclusief is jouw vereniging’ en ‘hoe gaat jouw vereniging om met kinderen met gedragsproblemen’.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien − vier =