Sponsorloop tegen MS

Op zondag 25 juni 2017 wordt in de Amsterdam Arena de tweede editie van de ArenA MoveS georganiseerd.
Moves is een actie om geld in te zamelen tegen de spierziekte Multiple sclerose(MS). MS is een ziekte waarbij de zenuwen worden aangetast.

Tijdens deze actie in de Amsterdam Arena wordt er een traploop challenge gehouden, de deelnemers kunnen hierbij kiezen uit het lopen van 700, 1500, 3000, 5000 of 6500 traptreden.
Één van de deelneemsters is de 16 jarige Joyce Groffen uit Halsteren. Joyce doet mee aan deze actie voor haar vader Jack Groffen, die in 2000 de diagnose MS kreeg.

Dorpsgenoot Sandra Leus kent Joyce via de plaatselijke rolschaatsvereniging en vond dat dit initiatief meer aandacht verdient. Voor Sandra komt deze actie extra dichtbij omdat haar moeder en twee ooms te maken hebben gehad met een spierziekte en hier helaas ook aan zijn overleden.
Sandra is een actie gestart waarbij zij lege flessen inzamelt voor dit goede doel. Inmiddels heeft ze rond de 400 lege flessen ingezameld wat omgerekend uitkomt op een bedrag van ongeveer €100,-.

Help Sandra nog meer geld in te zamelen voor deze actie en lever ook uw lege flessen in.

Wilt u deze actie steunen door bijvoorbeeld ook uw lege flessen in te leveren bij Sandra, dan kunt u een mail sturen naar info@omroeptholen.nl en dan zorgen wij ervoor dat u alle benodigde gegevens krijgt om in contact te komen met Sandra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =