Home Nieuws Sponsor een dier en maak mens en dier blij!

Sponsor een dier en maak mens en dier blij!

700
0

Doet u mee?

De dieren bij Zorgonderneming EQuiMio in Sint-Annaland vormen een belangrijke schakel in het leven van de deelnemers. Ze ondersteunen hen in hun ontwikkeling. Een mooie, eervolle opdracht voor alle boerderijdieren! Daarom organiseert Stichting “Geef mensen de kans” een sponsoractie.

De verzorging en extra zorg voor de dieren kost veel geld. Zo moeten de hoeven van pony Bella iedere vier weken worden bekapt en heeft hond Pip medicijnen nodig voor zijn hart. De ezels Klaas en Björn en Klaas komen uit de opvang en hebben ook speciale zorg nodig. En zo geldt het voor meer honden, katten, paarden en pony’s.

Stichting “Geef mensen de kans” zet zich in om zorg voor mensen die dit nodig hebben, maar dit niet kunnen krijgen, toch mogelijk te maken. Wij willen dat iedereen de kans krijgt om op een gezonde manier te participeren in de maatschappij en vinden dat iedereen recht heeft op passende zorg. Hiervoor zijn deze dieren hard nodig. Hiervoor zijn deze dieren hard nodig. Wilt u ons ondersteunen met een (eenmalige) donatie voor een dier? Hiermee maakt u de dieren en de deelnemers gelukkig!

Hoe werkt het ?

Bel op, kom langs of stuur via mail (info@equimio.nl) of social media een bericht dat u meedoet. Geef aan welk dier u wilt sponsoren: pony Bella, hond Pip, de ezels Björn en Klaas of een ander dier. U kunt natuurlijk ook een algemene donatie doen. Geef uw gegevens door en maak het bedrag van uw keuze over aan Stichting Geef mensen de Kans, rekeningnummer: NL15 RBRB 0706 6699 83 of vraag via mail (info@equimio.nl) of social media om een tikkie. Als dank ontvangt u een mooie digitale foto van uw gesponsorde dier(en).

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee × 2 =