De 1000-leden grens voorbij! Tholen in startblokken om te spelen. 

Eindelijk! Op 1 maart 2021 is speeltuinvereniging Buutvrij officieel gestart met het inschrijven van leden. Bestuurslid Eva Straten: ‘Nu realisatie van fase 2 in zicht komt, hebben we straks wat te bieden. Tijd dus om leden te werven.’ Eerder wierf de speeltuinvereniging al leden tijdens de informatiebijeenkomst in 2018, op de Thoolse braderie en tijdens een themamarkt bij Woonboulevard Poortvliet. Deze leden werden aspirant lid. Dit lidmaatschap wordt nu omgezet naar een definitief lidmaatschap!

Afgelopen maandag en dinsdag (1 en 2 maart) is er hard gewerkt om de leden te in te schrijven. Met maar liefst 238 nieuwe leden in twee dagen tijd is het een groot succes te noemen. De grens van 1000-leden is inmiddels gepasseerd, maar we zitten er klaar voor om nog meer nieuwe leden in te schrijven.

Gereduceerd tarief voor 2021
Wordt je lid, dan betaal je voor 2021 een gereduceerd tarief. Als lid kies je een gezinsabonnement of een opa & oma abonnement. Met een abonnement hebben leden straks toegang tot de speeltuin. Voor niet-leden zal straks voor toegang moeten worden betaald, maar het tarief houden we zo laag mogelijk zegt Ruud Muijt, voorzitter van de speeltuinvereniging. De speeltuin is er voor iedereen, daarom houden we de drempel om de speeltuin straks te bezoeken zo laag mogelijk.

Wilt u ook lid worden? Via de website www.speeltuinbuutvrij.nl kunt u inschrijven als lid. Er zijn nog wel financiële middelen nodig om de hele speeltuin te realiseren. Een extra donatie bij betaling van het lidmaatschap wordt dan ook zeker op prijs gesteld! Miranda van Haaften:
‘Maar dan heeft Tholen straks wel een speeltuin van formaat! Daar zijn we best wel trots op.’

Voorjaars- en paasactie
De speeltuinvereniging betrekt graag lokale ondernemers bij de plannen. Binnenkort start dan ook een voorjaars- en paasactie in samenwerking met de Welkoop. Vanaf volgende week (week 10) start de bestelperiode voor de actie. Meer informatie over de actie is dan terug te vinden op de Social Media kanalen van de speeltuinvereniging.

Vorig artikelPolitie ruimt hennepkwekerijen in Tholen en Roosendaal
Volgend artikelCorniel van Leeuwen te gast in de studio

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in