Spannende Boeken Weken in de Bieb

Lees mee van 6 tot en met 24 juni tijdens de Spannende Boeken Weken. Het thema is Vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met (e)boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Geen zin om te sjouwen? Lees een e-book! De Bibliotheek Oosterschelde geeft spannende leestips.

Spannende e-book tips van 6 t/m 24 juni
Het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die je daar wilt lezen. Dagelijks plaatsen wij op onze Facebook pagina een spannende e-book tip tijdens de Spannende Boeken Weken (6 t/m 24 juni). www.facebook.com/bibliotheekoosterschelde.nl

Bovendien worden in de meeste vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde spannende (vakantie) boeken handig bij elkaar op een tafel gepresenteerd tijdens de Spannende Boeken Weken.

Win een reischeque
Laat heel Nederland weten welk boek je waar aan het lezen bent met de hashtag #Vakantielezen op Instagram: www.instagram.com/vakantielezen Met deze actie kunnen vakantielezers kans maken op een TUI reischeque t.w.v. € 1000,-.

Meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 18 =