Op maandag 11 januari start een nieuwe spaaractie bij de Jumbo in Sint-Annaland. Tot en met 27 februari kun je sparen voor €10 korting op je Bibliotheek abonnement. Deze korting geldt voor zowel nieuwe als bestaande leden van de Bibliotheek Oosterschelde.

Bij besteding van €10 krijg je een spaarzegel en met 5 zegels heb je een volle spaarkaart. Met deze kaart kun je kiezen voor een dierenknuffel of –voorleesboekje of voor korting op je Bibliotheek abonnement (geldig vanaf een basispas). Deze kaart kun je inleveren in de Bibliotheek in Sint-Annaland tot en met zaterdag 6 maart. Ook als de Bibliotheek dicht is, kun je je spaarkaart inleveren. Noteer op de kaart je telefoon- en pasnummer (als je al lid bent) en doe deze in de brievenbus. De Bibliotheekmedewerkers nemen dan contact op om de korting te verrekenen of te zorgen dat je de Bibliotheekpas krijgt.

De Bibliotheek is druk bezig met verbouwen om de leden weer te kunnen ontvangen in een mooi en vernieuwd interieur. Met de nieuwe indeling en meubels wordt de Bibliotheek Sint-Annaland een plek voor ontmoeting en verschillende activiteiten. Je kunt er terecht om een boek of krant te lezen en de jeugd kan zelfs gamen!

Vorig artikelWeek van gebed in Corona stijl
Volgend artikelDiverse hennepkwekerijen geruimd, 483 hennepplanten vernietigd

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in