Home Nieuws Sommige vestigingen Bibliotheek Oosterschelde beperkt open

Sommige vestigingen Bibliotheek Oosterschelde beperkt open

51
0

Veel vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde openen maandag 18 mei weer hun deuren. Dit gebeurt met aangepaste openingstijden die afwijken van de gebruikelijke. Leden kunnen alleen materialen lenen en inleveren en er kan geen gebruik gemaakt worden van overige faciliteiten. De vestigingen met aangepaste openingstijden zijn: Goes, Heinkenszand, ’s-Gravenpolder, Kruiningen, Kapelle, Wemeldinge, Zierikzee, Bruinisse, Burgh-Haamstede en Sint-Annaland. De medewerkers hebben weer heel veel zin om bezoekers te ontvangen! Uiteraard worden er maatregelen genomen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Lenen en inleveren in de Bibliotheek vanaf 18 mei:
Vanaf maandag 18 mei kunnen er materialen worden geleend en ingeleverd in bovengenoemde vestigingen. Ook worden andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. Van de ontmoetings- en verblijfsfunctie zoals het lezen van kranten en tijdschriften, kopiëren en printen, studeren, een kopje koffie drinken of naar het toilet gaan, is nog geen sprake. De internetpc’s zijn nog niet beschikbaar. Ook gaan de activiteiten in de Bibliotheken nog niet van start (online blijven we actief!). Vanaf vrijdag 15 mei kunnen leden geen gebruik meer maken van de afhaalbieb omdat er vanaf zaterdag 16 mei weer materialen gereserveerd kunnen worden uit alle vestigingen in Zeeland.

Toch liever nog niet naar buiten?
Als leden nog niet naar de Bibliotheek willen of kunnen komen dan hebben ze tot 8 juni om alle materialen die nog thuis liggen in te leveren. Leden die niet mobiel zijn of onder de risicogroep vallen kunnen contact opnemen via tel. 0113 – 562626. Een medewerker zal proberen een oplossing te vinden.

Meer informatie en de tijdelijke openingstijden en voorzorgsmaatregelen via www.bibliotheekoosterschelde.nl/weeropen

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

5 × 2 =