Home Nieuws Snelheidsverlaging Oud-Vossemeersedijk

Snelheidsverlaging Oud-Vossemeersedijk

818
1

De snelheid op de Oud-Vossemeersedijk (N656) werd, naar aanleiding van 7 ongevallen in zeer korte tijd, plaatselijk verlaagd van 80 naar 50km/u. Dat heeft de provincie Zeeland bekend gemaakt.

De borden met daarop de aangepaste snelheid zijn door de wegbeheerder in de bocht ter hoogte van industrieterrein Welgelegen geplaatst. Ook weden en borden geplaatst die waarschuwen voor slipgevaar. De snelheidsverlaging geldt voor een afstand van ongeveer 500 meter. Het is niet bekend hoe lang deze maatregel van kracht blijft.

In Café de Hoop werd op dinsdag 8 oktober een bijeenkomst gehouden met de slachtoffers van de ongevallen.

Binnen de Provinciale Staten werden er vragen gesteld omtrent de veiligheid op de dijk. De Statenfractie van de VVD wil een overzicht van de ongelukken van de afgelopen jaren en wat hiervan de oorzaak is. Daarnaast werden er vragen gesteld over de staat van onderhoud van de weg.

1 reactie

  1. Het is zeer spijtig, dat er 7 ongevallen te betreuren zijn op de Oud Vossemeerse dijk. Als ik dan in de Eendrachtbode lees, dat er in 4 maanden tijd, 1737 voertuigen te hard rijden,( dat is 432 per week, 62 per dag), moet er dan een verkeerspsycholoog aan te pas komen om dit te onderzoeken??? (mits er geen oliespoor of slik op de weg ligt, natuurlijk, dat is gevaarlijk)

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 − achttien =