Snel internet in het buitengebied

De ca. 50 adressen die zich hebben aangemeld voor snel internet in het buitengebied worden. waar mogelijk. alsnog aangesloten vanaf de watertoren in Scherpenisse en de kerktoren van de Grote Kerk in Tholen.

Vraagbundeling
In het voorjaar van 2018 is een werkgroep met vertegenwoordigers afkomstig uit de agrarische (ZLTO) en toeristische sector gestart met de vraagbundeling van snel internet in het buitengebied. Het doel was 150 aanmeldingen binnen te krijgen waarmee het haalbaar was om een vast draadloos netwerk aan te leggen dat zou zorgen voor een ca. 95% dekkend netwerk in de gemeente Tholen.

Aansluiting
Het beoogde aantal is niet gehaald. Toch heeft provider Skylinq besloten om zoveel mogelijk van de ca. 50 adressen die zich wel hebben aangemeld aan te sluiten vanaf de watertoren in Scherpenisse en de kerktoren van Tholen. Aanmeldingen zijn nog steeds welkom. .

Subsidie
Aangesloten adressen kunnen € 200,- subsidie aanvragen bij de gemeente Tholen. De termijn van aanvragen is verlengd tot 1 maart 2019. Het aanvraagformulier en de voorwaarden zijn te vinden op www.tholen.nl, via ‘Al het nieuws’.

Link: https://www.tholen.nl/subsidies/Breedbandinternet-in-het-buitengebied

Aanmelden en meer informatie
Aanmeldingen zijn nog steeds welkom en kunnen gestuurd worden naar <a href=”mailto:info@skylinq.nl” rel=”noopener” target=”_blank”>info@skylinq.nl</a>.
Meer informatie is te vinden op de website van de provider

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 7 =