Home Nieuws Sneeuwpret in Tholen

Sneeuwpret in Tholen

859
0

Een winterwandeling door oud en nieuw Tholen Stad

Deze Kerstvakantie is er voor de gezinnen toch iets leuks te doen in Tholen Stad. Tholen Sterk heeft een winterwandeling uitgezet door de oude binnenstad en de nieuwe wijk Vestetuin. Zoek de sneeuwvlokken op de route, verzamel de 31 letters die op de sneeuwvlok staan en vul de slagzin in op het deelnameformulier. Deze is te downloaden vanaf woensdag 23 december 12.00 uur op de Facebooksite van Tholen Sterk en JIJ op Tholen.
Geen printer in huis?? Neem dan contact op met de organisatie: tel:06 40377157

Thea en Martijn van Stichting Tholen Sterk vinden het jammer dat er eigenlijk niets georganiseerd kan worden vanwege Corona. “Maar met de winterwandeling kunnen we van iets gewoons, zoals een wandeling, toch een gezellige bezigheid maken”, aldus de twee organisatoren. Ook Jij op Tholen ondersteunt de actie. Buurtsportcoach Jurgen Nuijten: “Door de wandeling kunnen de deelnemers de Thoolse binnenstad bezoeken, beleven en bewonderen.” De organisatoren benadrukken wel dat het van belang is dat de geldende coronamaatregelen opgevolgd worden tijdens het wandelen. Groepsvorming mag dus NIET;  het is echt bedoeld voor het eigen gezin!

De letters zijn te vinden in de binnenstad én de Vestetuin met als verste punten de haven, de molens en het kanon in het Bosje bij de Parksingel/Molenvlietsestraat. Het is daarom zomaar mogelijk dat je wel 2 of 3 keer een lekkere wandeling moet maken. Om een beetje te kunnen smokkelen, staat iedere woensdag en vrijdag een hint op de Facebookpagina`s van Tholen Sterk en Jij op Tholen.

Meedoen kan tot en met 19 januari 2021 door het deelnameformulier in te leveren bij Albert Heijn, meteen rechts bij de ingang. Uit de juiste inzendingen wordt een aantal prijswinnaars getrokken die een leuk aandenken kunnen verwachten.

Ook de leukste foto gemaakt op de route en gepost op Facebook Tholen Sterk met de hashtag “thoolsesneeuwpret” kan op een presentje rekenen! Uitslagen zijn terug te zien op de Facebookpagina van Tholen Sterk en JIJ op Tholen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Het bestuur van Tholen Sterk wenst u een mooie decembermaand en een gezond en sterk 2021. Veel wandelplezier, mede namens Jij op Tholen!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in