Home Nieuws Smerdiek JO11 voor de 6e keer kampioen

Smerdiek JO11 voor de 6e keer kampioen

1046
0

Zaterdag 7 december werd Smerdiek JO11 voor de 6e keer kampioen, na een 11-2 overwinning op Virtus uit Zevenbergen.

Eerst had de KNVB Smerdiek in de 4e klasse ingedeeld maar na de 3 poule wedstrijden in de beker was al snel duidelijk dat het beter was om 2 klassen naar boven te gaan. Op aanvraag konden we in de 2e klasse ingedeeld worden met hele mooie tegenstanders van grote verenigingen. Met nog 1 wedstrijd te gaan kan Smerdiek niet meer bijgehaald worden door de nummer 2 Unitas 30 die op 4 punten achterstand staan. Van de tot nu toe 11 wedstrijden van de 12 werden er 10 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Met een doelsaldo van +83 was het kampioenschap binnen, 103 doelpunten voor en 20 tegen . Ook doet Smerdiek JO11 nog steeds mee in de KNVB beker. Eindelijk na heel seizoen hard trainen en hard werken was het zover, vanaf de kant werden de spelers van de JO11 aangemoedigd door familie en ook de spelers en hoofdtrainer van Smerdiek 1 konden ze verdiend kampioen worden tegen de nr 8 Virtus. Na de 5-1 ruststand werd het uiteindelijk 11-2.

Na het laatste fluitsignaal zochten de spelers elkaar op en begonnen als een hecht team te juichen in een kring. Daarna liepen ze recht op het publiek af en trakteerde ze op een overwinnings koprol. Na de vele felicitaties en complimenten van deze geweldige prestatie gingen we met zijn allen lekker friet eten in de kantine. En in de winterstop gaan de spelers en begeleiders een heel mooi teamuitje organiseren om het kampioenschap dunnetjes over te doen.

Smerdiek JO11 bestaat uit de volgende spelers: (Na de namen staat er hoeveel doelpunten ze hebben gescoord tot nu toe in de competitie)
Tycho Tichem (keeper), Jeremy Bolier (1), Jesse Stolk (4), Marijn Jasperse, Lucas Vermaas (4), Igor Pajak, Dima Poot (9), Niek Mol (19), Damian van Gasteren (13) ,Justen Bijl (13) en Giovanni Opree (40). De begeleiding bestaat uit : Herbert Vermaas, Alex Tichem en Carlo Opree.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in