Sjors Sportief/Sjors Creatief

Op maandag 11 september om 8.45 uur vond de overhandiging/uitreiking plaats van de nieuwe Sjors Sportief/Sjors Creatief boekjes in Scherpenisse op de O.B.S. Oosterschelde.
Dit boekje telt 80 pagina’s vol informatie wat er in het schooljaar 2017-2018 zoal staat te gebeuren op het gebied van sport en in de meest brede zin het creatief bezig zijn.

Wethouder, de heer van Dis hield een mooie toespraak , waarin hij duidelijk maakte hoe belangrijk het is voor de kinderen om ook met andere dingen bezig te zijn dan alleen maar een computer of tablet.

Je vrije tijd op een leuke ontspannen manier invullen met bijv. sport en creatieve zaken, zoals bijvoorbeeld muziek maken, knutselen, vissen, enz.
De voorkant van het boekje is getekend/ontworpen door Corinda Akershoek, die niet aanwezig was,mede omdat zij ondertussen de basisschool Eben-Haëzerschool te Tholen achter zich heeft gelaten. De achterzijde is getekend/ontworpen door Mart de Vries van de Oosterscheldeschool en laat een sfeertje zien, zeer nauw verwant aan Graffiti ; bijzonder origineel weergegeven.

De prijs, die verbonden zit aan dit boekje, is een middag vrij zwemmen voor de gehele school op een nader te bepalen datum bij ,,De Schelp” in Bergen op Zoom.

Vanaf 13 september kun jij je inschrijven voor de activiteiten, die je het allerleukste lijken, maar dit kan ook nog in de komende maanden.
Meedoen aan diverse activiteiten kan alleen als je bent ingeschreven.

Met de enthousiaste steun en medewerking van de dames Naomi van Mierlo en Chantal Walhout wordt het vast en zeker een bijzonder leuk sportief en creatief jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − dertien =