Sjors Sportief & Sjors Creatief breken alle records!

Ruim 600 inschrijvingen binnen 2 weken

Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Tholen kende wederom een vliegende start. Vanaf de kick-off op 6 september was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl. De groene wezentjes worden elk jaar weer populairder! Na één dag stond de teller al op ruim 300 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Wat een ongekend succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Populair
Dansen, Freerunning, Hockey, Judo, Lasergamen, Scouting, Turnen, Tennis & Boksen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren Boltaartjes versieren, Muziek Maken, Mozaieken, Tekenen & Schilderen heel populair.
Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan.

Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals Schaatsen, Honkbal, Sterrenwacht en Korfbal. Het hele schooljaar kan er gewoon nog ingeschreven worden.

Laagdrempelig zonder direct te worden
Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Tholen heeft samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 60 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Tholen hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Deze is ook op de website www.sjorssportief.nl in te zien.

Inschrijven nog steeds mogelijk! Meer informatie?
Inschrijven kan het hele schooljaar nog. Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ zijn één van de instrumenten die de gemeente Tholen inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur.

Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie is te vinden op de website www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =