Dinsdag 13 juni kunnen inwoners van de gemeente Tholen meedoen met een scootmobieltocht in en rond Sint-Maartensdijk en Scherpenisse vanuit sport- en gemeenschapscentrum Haestinge. Ook inwoners met een driewieler of duofiets mogen mee. De tocht is ongeveer 8 kilometer. Er wordt gezorgd voor koffie/thee en lunch. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.jijoptholen.nl/scootmobieltocht

De scootmobieltocht is een gezellig groepsuitje. Om 9.00 uur verzamelen de deelnemers bij sport- en gemeenschapscentrum Haestinge. Rond 9.30 uur vertrekt de groep. Ze rijden langs een aantal hotspots in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse, waar ze mogen kijken, proeven en meedoen. Afsluitend is er een lunch in Haestinge. De bijdrage voor deze tocht is 5 euro.

Het is mogelijk om als introducee van iemand met een scootmobiel of driewieler mee te gaan met eigen fiets. Geef dit dan door bij de aanmelding.

Preventieakkoord Lekker in je vel
De scootmobieltocht wordt georganiseerd door de werkgroep Lekker in je vel in de gemeente Tholen en is onderdeel van het Preventieakkoord.

Vorig artikelAanrijding zonder gewonden, alleen materiele schade
Volgend artikelStadhuisconcerten in het Oude Stadhuis van Tholen

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in