Schuur en woning in brand in Scherpenisse

Woensdagmiddag is de brandweer met meerdere voertuigen met spoed uitgerukt voor een brand in een schuur met woning bij vakantiepark de Pluimpot in Scherpenisse.

De 112-alarmcentrale kreeg de melding rond 16:15 uur binnen, waarna direct werd opgeschaald naar een middelbrand. Een waterwagen en twee tankautospuiten werden ter plaatse gestuurd.
Te plaatse bleek dat niet alleen de schuur maar ook de aangrenzende woning in brand stond. De rook was tot in de wijde omtrek te zien.

Er was niemand meer aanwezig in het pand, voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Het sein brandmeester werd rond 17:40 uur gegeven door de officier van dienst van de brandweer.

Omdat het nablussen enige tijd in beslag nam, kwam er een extra waterwagen uit Bergen op Zoom ter plaatse, evenals een container met ademlucht uit Vlissingen/Middelburg.

Enduris kwam ter plaatse om de stroomvoorziening op het park te herstellen/ Gasten die op het moment van de brand op de camping aanwezig waren werden, indien nodig, elders opgevangen.

Bron: 112markiezaten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =