Home Nieuws Samen wandelen in Tholen? Doe dan mee met de wandelchallenge!

Samen wandelen in Tholen? Doe dan mee met de wandelchallenge!

1031
0

In samenwerking met Diabetesvereniging Nederland (DVN) organiseren de buurtsportcoaches van Jij op Tholen de wandelchallenge.
Deze is er voor iedereen die actiever wil worden, gezondheidswinst wil boeken of de conditie wil verbeteren in een leuke, gezellige groep! De wandelgroep wordt begeleid door professionals en is voor iedereen toegankelijk. Wandelen is goed voor je gezondheid en houdt je fit!

Voor wie?
De wandelchallenge is er voor iedereen die wil starten met wandelen, of die al wandelt en dit in een groep wil doen. Op een vast moment in de week komt de wandelgroep samen om te wandelen en is er de mogelijkheid vragen stellen aan experts en ervaringen te delen met elkaar.

Startdatum bepalen
Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende drie startmomenten:

  • 5 weken lang, start vanaf dinsdag 22 juni om 10:00 uur
  • 5 weken lang, start vanaf woensdag 23 juni om 15:00 uur
  • 5 weken lang, start vanaf donderdag 24 juni om 10:00 uur

Uit deze startmomenten wordt aan de hand van het meest gekozen moment een datum vastgelegd. Vanaf dat moment kan je tot de zomervakantie vijf weken lang op een vast moment wandelen. Er is keuze uit verschillende afstanden, voor ieders niveau. Elke deelnemer wordt persoonlijk benaderd wanneer het exacte startmoment bepaald is.

Vijf weken wandelen onder professionele begeleiding
Ton Bakx, coördinator DVN regio Tholen en ook wandel- en diabetesexpert, begeleidt samen met buurtsportcoach Jurgen Nuijten het gekozen wandelmoment. Er wordt gestreefd tijdens deze weken ook experts uit andere hoeken te laten meelopen. Bij genoeg animo wordt er na de zomervakantie verder gewandeld.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 18 juni, via www.jijoptholen.nl/wandelgroepen of neem contact op met Jurgen Nuijten via e-mail: jurgen.nuijten@tholen.nl of telefoon: 06 – 14 60 77 79.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in