Dinsdagmiddag 19 december vanaf 14.00 uur kunnen inwoners van 55 jaar of ouder samen gaan koken en eten in sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete in Sint-Annaland. Deze middag is er ook een alcoholvrije cocktailworkshop. De activiteit is gratis start om 14.00 uur en tot ongeveer 18.00 uur. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan via https://jijoptholen.nl/samenkoken.

Samen koken is waardevol. Het is gezellig om iets doen met anderen, inwoners kunnen daarna samen genieten van de zelfgemaakte maaltijd en het kan een goed gesprek opleveren. Eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk gaat het samen koken wel wat minder snel.

Mocktails
Tijdens de alcoholvrije cocktailworkshop (mocktails) worden de voordelen van mocktails benadrukt. Mocktails bieden een goed alternatief voor diegenen die op zoek zijn naar smaakvolle en verfrissende drankje zonder de negatieve effecten van alcohol.

Preventieakkoord
Deze activiteit komt voort uit de vorige activiteit van de werkgroep ‘Lekker in je vel’ vanuit het Preventieakkoord die speciaal voor inwoners met een scootmobiel, driewieler of duofiets werd georganiseerd.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in