Sabewa Zeeland verstuurt gecombineerde belastingaanslagen 2020

Tussen 22 en 29 februari 2020 ontvangen inwoners van de gemeenten Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen de belastingaanslag van Sabewa Zeeland. Dit is een gecombineerde aanslag, zowel de gemeentelijke belastingen als de waterschapsbelastingen staan op de aanslag.

Eind maart valt de aanslag waterschapsbelastingen op de mat in de gemeenten Middelburg, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland, Veere en Vlissingen. De inwoners van deze gemeenten ontvangen de aanslag voor de gemeentelijke belastingen via hun eigen gemeente.

Vragen over uw aanslagbiljet

Meer informatie over de belastingaanslag vindt u op de vernieuwde achterzijde van het aanslagbiljet of op onze website www.sabewazeeland.nl. Als u vragen heeft over uw belastingaanslag of het niet eens bent met uw aanslag, kunt u contact met ons opnemen. Wij willen net als u dat het klopt. U kunt uw vraag stellen via een contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 13:00 uur via telefoonnummer 088-9995800.

Rechtstreeks contact met taxateur
Heeft u vragen over de WOZ-waarde van uw woning? Stel uw vragen direct aan onze taxateurs! U kunt een e-mail sturen naar ons nieuwe e-mailadres: taxateurs@sabewazeeland.nl. U krijgt binnen 5 werkdagen antwoord op uw vragen. U kunt uw taxatieverslag ook downloaden via het Digitaal Loket op www.sabewazeeland.nl. Wilt u bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde? Dat kan kosteloos bij Sabewa Zeeland.

Aanslag in Berichtenbox of op de mat
Bent u aangemeld voor de Berichtenbox? Dan ontvangt u de aanslag alleen digitaal via de Berichtenbox. Bent u niet aangemeld voor de Berichtenbox? Dan ontvangt u de aanslag per post. De Berichtenbox vindt u op mijnoverheid.nl.

Betaling
De betaling van de termijnbedragen regelt u zelf door een automatische incasso af te geven via onze website of door zelf het bedrag over te maken vóór de genoemde vervaldata. U kunt voor de betaling ook gebruik maken van de QR-codes op het aanslagbiljet om de betaling rechtstreeks digitaal in uw bankomgeving uit te voeren. Let op, als u via de QR code betaalt, wordt het bedrag direct van uw bankrekening afgeschreven

Kwijtschelding

Als u recht heeft op automatische kwijtschelding, dan ziet u dit op de aanslag. Achter de belastingsoorten waarvoor kwijtschelding verleend wordt, staat een bedrag van € 0. Heeft u geen automatische kwijtschelding vooraf ontvangen en denkt u wel recht te hebben op kwijtschelding? Dan kunt u een kwijtscheldingsverzoek indienen via onze website www.sabewazeeland.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =