Home Nieuws Sabewa Zeeland verstuurt belastingaanslagen 2022

Sabewa Zeeland verstuurt belastingaanslagen 2022

1949
0

Tussen 21 en 25 februari 2022 ontvangen inwoners van Tholen alsmede van de gemeenten Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen de belastingaanslag van Sabewa Zeeland. Dit is een aanslag voor zowel de gemeentelijke belastingen als de waterschapsbelastingen.

Aanslag in Berichtenbox of in de brievenbus
Bent u aangemeld voor de Berichtenbox? Dan ontvangt u de aanslag alleen digitaal via de Berichtenbox. De Berichtenbox vindt u op mijn.overheid.nl. Bent u niet aangemeld voor de Berichtenbox? Dan ontvangt u de aanslag per post.

Vragen over uw aanslagbiljet
Meer informatie over de belastingaanslag vindt u op de achterzijde van het aanslagbiljet, in de bijgesloten flyer of op onze website www.sabewazeeland.nl. Op het aanslagbiljet staat de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. Bij het bepalen van de WOZ-waarde kijkt Sabewa Zeeland onder meer naar de marktwaarde en de verkoopprijzen van soortgelijke woningen in de omgeving. Gelet op de stijging van de huizenprijzen, stijgen de WOZ-waarden mee.
Als u vragen heeft over uw belastingaanslag of het niet eens bent met uw aanslag, kunt u contact met ons opnemen. Wij willen net als u dat alles klopt. U kunt uw vraag stellen via een contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 13:00 uur via telefoonnummer 088-9995800.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in