Connexxion lanceert een grootscheepse actie waarbij reizigers de komende maanden zeer goedkoop kunnen reizen. Nadat er het afgelopen jaar aanzienlijk minder reizigers in de bussen te vinden waren, wil Connexxion reizigers nu graag weer welkom heten met een riant aanbod; de Meerreizen Bundel voor slechts € 1,50 per busrit met eventuele overstap.
De Meerreizen Bundel koop je voor € 15,00 per 10 ritten. Je zet de bundel op je persoonlijke OV-chipkaart en je reis kan beginnen. De anonieme OV-chipkaart en een speciaal barcodeticket volgen later deze zomer. De Meerreizen Bundel is geldig op weekdagen na 9:00 uur en in weekends de hele dag.

Hoe werkt het?
De Meerreizen Bundel werkt heel simpel. Stap je na op werkdagen na 9:00 uur in, dan kiest de OV-chipkaart meteen de eerste ‘digitale strip’. Als je uitstapt, check je uit en blijft je strip geldig. Bij een overstap of een retourrit die gemaakt wordt binnen 90 minuten na je eerste check-in, kun je dus blijven reizen voor slechts € 1,50. Na gebruik van alle tien digitale strippen is de bundel vervallen en ga je gewoon weer verder met reizen op saldo.
Ook voor reizigers in de ochtendspits is het een interessante optie; In de middag maak je een aanzienlijk goedkope terugreis van maximaal € 1,50. In bijna alle gevallen dus een flink voordeel ten opzichte van je heenreis op saldo. Heb je meer bundels gekocht, dan begint de OV-chipkaart na verbruik van de eerste 10 ritten aan de volgende bundel van 10 ritten. De Meerreizen Bundel blijft geldig tot eind 2021.
Met deze actie wil Connexxion bestaande en nieuwe reizigers weer enthousiast maken voor reizen met de bus. De Meerreizen Bundel is inmiddels (met uitleg en werkwijze) verkrijgbaar op www.connexxion.nl/acties.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in