Reiniging en inspectie van riolering in Oud-Vossemeer

In week 41 t/m 44 wordt de riolering in Oud-Vossemeer gereinigd en geïnspecteerd. Dit gebeurt – net als voor de andere kernen in de gemeente Tholen – eens in de tien jaar. Dit kan voor omwonenden enige overlast veroorzaken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Fa. Oomen in opdracht van de gemeente Tholen. De werkzaamheden hebben tot doel om een goed functioneren van het rioolstelsel te garanderen. U moet hierbij denken aan het afvoeren van regenwater en huishoudelijk afvalwater dat u via toilet, bad en gootsteen gebruikt, naar de rioolwaterzuivering. Riolering is van groot belang voor de volksgezondheid en de waterkwaliteit.

De reiniging van het riool kan enige overlast veroorzaken in woningen. Dit kan zijn in de vorm van stank of water. Bewoners worden vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden met een brief. De reinigings- en inspectievoertuigen die de werkzaamheden uitvoeren, hebben een omvang van een gemiddelde vrachtwagen en staan tijdens het werk voor korte tijd op dezelfde locatie. Het doorgaand verkeer kan voor korte tijd hinder ondervinden van de werkzaamheden. Op enkele plaatsen zal tijdelijk een omleiding voor het verkeer ingesteld worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =