Regionaal: Heroes for Heroes

Op 13 januari om 10:30 was het dan zover. De start van Heroes for Heroes editie 7 in gebouw T.

Na de nodige voorbereidingen waren de eerste groepen 7 en 8 van de basisscholen aan de beurt om zichzelf van hun sportieve kan te laten zien, een half uur spinnen onder leiding van instructeur Tom de Graaf. Om 11 uur is het bedrag dat is opgehaald door de scholen bekend gemaakt en overhandigde Pallas de cheque aan Shirley van stichting Anky, de scholen hebben met elkaar een ongekend bedrag van €4763,- bij elkaar gefietst. Hierna heeft ook de tweede groep kids gefietst, een fantastische prestatie.

Om 12:00 was het tijd voor de sportheleden die een of meerdere uren hadden geboekt, dit jaar waren er zelfs weer 12 Heroes die het 7 uur hebben volgehouden. Onder leiding van diverse instructeurs is men naar ongekende prestatie gedreven, de zaal hing vol energie en gezelligheid. Laurens van den Klundert die alles heerlijk aan elkaar heeft gepraat en interviews met de instructeurs heeft gehouden had ook telkens aandacht voor de sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Om 14:00 kwam Jan Prop, voorzitter van de grote prijs Adrie van der Poel nog even langs, om ook 2 uur mee te fietsen en zijn steentje bij te dragen. Fantastisch was dat. Samen met Bart, Carola, Bas, Willem, Dave, Marcel, Ingrid en Evert van der Zee is er een ongelofelijke prestatie weg gezet.

In de foyer kon er heerlijk genoten worden van verse sapjes, verse belegde broodjes, en aan het einde van de clinics stond voor de deelnemers een heerlijk pastabuffet klaar. Allemaal beschikbaar gesteld door lokale horecaondernemers die zich belangeloos hebben ingezet tijdens het evenement evenals alle andere sponsoren die ditzelfde belang nastreven.. Belangrijk doel van Heroes For Heroes is om met zo mijn mogelijk middelen het maximale door te kunnen stortten aan de goede doelen. En gelukkig word dat met de ondersteuning van deze sponsoren mogelijk gemaakt. Ook naar hen toe is een bedankje zeker op zijn plaats.

Om 19:00 moest de omgebouwde feesttempel van fiets paleis weer worden omgezet neer feestpaleis want om 21:30 barste het eindfeest los met DJ Kymo en Dj Peter met als thema back to de hooi. Om 23:55 werd de film gestart waarin een impressie van de dag te zien was en tevens om middernacht het eindbedrag van maar liefst €27.546,- is bekend gemaakt.

Hierna knalde de gebroeders Ko erin om met een volle zaal het feest compleet te maken. Alf afsluiting namen de dj’s het nog even over en was dit opnieuw succesvolle evenement om 02:00 afgelopen. Een fantastisch evenement met een super opbrengst met dank aan alle vrijwilligers, deelnemers, sponsoren die zich allen belangeloos hebben ingezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 9 =