Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van 50-jarige Jose Francisco Velasquez Castillo uit Colombia, heeft op donderdag 17 juni 2021 een bestelbus in beslag genomen bij een autoverhuurbedrijf in Bergen op Zoom.

Agenten gingen rond 13.30 uur naar het bedrijf en namen de bus mee voor onderzoek. Het rechercheteam vermoedt dat er een mogelijke link is tussen de bus en de dood van de Colombiaan die ook wel Paco werd genoemd. Medewerkers van het bedrijf werden bevraagd en er is bedrijfsadministratie in beslag genomen.

Paco
Het slachtoffer werd op 17 oktober 2020 onderaan een steiger bij een haven aan de Oesterdam aangetroffen. Al snel bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen. Er werd een TGO-team van de politie ingeschakeld om te achterhalen wat er met de man is gebeurd. Ook werd het programma Opsporing Verzocht gebruikt omdat in eerste instantie onduidelijkheid was over de identiteit van het slachtoffer. Dankzij een tip kon de identiteit worden achterhaald. Het team doet nog steeds onderzoek naar de zaak. De bestelbus zal door de rechercheurs van Forensische Opsporing worden bekeken.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in